Ondernemersverhaal

Wil jij laten zien wie je bent en wat jouw waarden zijn, maar zit je keer op keer met je handen in het haar i.p.v. met je pen op papier? Of vind je het lastig om jezelf op de voorgrond te zetten. Laat staan jouw ondernemersverhaal te delen?

Het voelt misschien eng, borstklopperig of onwennig. Wat het ook is… ik help je op een laagdrempelige manier over deze ‘berg’ heen. Mensen gaan met jou in zee om wie je bent. Omdat ze jouw verhaal kennen en dezelfde waarden delen.

Tekstschrijver PuurSan zit achter laptop en maakt notities in schrift over zakelijk verhaal

Ik help jou om jouw ‘ondernemersverhaal’ helder te verwoorden. Vol beleving, waarin jouw boodschap duidelijk vertaald is.

Waarom jouw ‘zakelijke’ verhaal:
Argumenten te over om jouw ‘zakelijke’ verhaal te delen.
Deel jouw reis; jouw verhaal inspireert anderen. Kies voor de échte connectie met jouw verhaal. Of het nu gaat om jou als persoon of het verhaal van jullie familiebedrijf.
Jij en jouw échte verhaal zijn hier nodig.

Authenticiteit is jouw sleutel

Ieder mens is uniek, jij ook! Net als jouw verhaal en daar zit de kracht. Jouw persoonlijke verhaal is jouw sleutel. Het zorgt voor herkenning, erkenning en verbindt. Integer, vakkundig en vanuit oprechte interesse verwoord ik jouw ‘zakelijke’ verhaal, zodat jij impact maakt.

Durf jij authentiek te zijn, jouw persoonlijke verhaal met hoogte- en dieptepunten te delen? Dan verwoord ik jouw échte verhaal, zodat jij online laat zien, wie jij offline bent.

Ook met de verdere vertaling, voor bijvoorbeeld je website, help ik je graag. Op deze manier is de tone of voice passend, persoonlijk en overal hetzelfde.

Hoe het werkt

Gratis
kennismaking

We starten met een ontspannen kennismaking. Kijken of er een match is en of ik jou kan helpen met jouw persoonlijke wensen.

Informatie & Interview

Na het bevestigen van de offerte, plannen we het interview voor jouw ondernemersverhaal. Indien gewenst verzamel je informatie. Zodra ik alle gegevens heb, ga ik aan de slag met jouw persoonlijke teksten.

Tekst & Correctieronde

Tijd om te relaxen. Met jouw vertrouwen, verwoord ik jouw échte verhaal. De tekst ontvang je ter controle. Elke letter, elk woord, elke zin krijgt jouw aandacht. Tijdens de correctieronde zetten we de puntjes op de i.

Veel gestelde vragen

Na onze kennismaking en de goedkeuring van de offerte, plannen we een of meerdere interviews. Aan de hand hiervan, verwoord ik jouw verhaal.

In onderling overleg bekijken we of je vooraf iets aanlevert. Dit kan bestaande tekst zijn, hersenspinsels of andere informatie.

Als je de tekst ontvangen hebt, kun je in alle rust bekijken of het klopt en past. Tijdens de correctieronde deel je jouw opmerkingen met me. Ik verwerk ze vakkundig. Wil je nadat de tekst definitief is, nog iets laten aanpassen? Dan betaal je mijn uurtarief of je maakt gebruik van een ontzorgstrippie.

Vooraf ontvang je een offerte. Na goedkeuring start ik in onderling overleg met de werkzaamheden. Je ontvangt de factuur achteraf. De betalingstermijn is 14 dagen.

De werkzaamheden worden in onderling overleg ingepland.

Vertel jij jouw ondernemersverhaal
en laat je zien hoe waardevol jij bent?