Levensverhaal

Spookt het weleens, of juist al jaren, door je hoofd…
Jij wilt jouw levensverhaal, een levensfase of de bedrijfshistorie vastleggen.

Misschien is het begin gemaakt, zie je door de bomen het bos niet meer of ligt alles weer in de kast. Troost je, je bent niet de enige. Het is niet gemakkelijk om je eigen leven, jouw levensverhaal, te verwoorden. Simpelweg omdat je er middenin staat; het is jouw blinde vlek.
Tekstschrijver PuurSan maakt in de zon notities voor een levensverhaal

Het is mijn hartmissie om jouw échte verhaal waardevol op te schrijven, in jouw woorden.

Waarom:

Redenen genoeg om jouw levensverhaal of bedrijfshistorie vast te leggen. In een notendop of in geuren en kleuren, aan jou de keuze.

Integer, vakkundig en vanuit oprechte interesse, verwoord ik jouw échte verhaal. Mijn helicopterview, creativiteit en inlevingsvermogen zorgen ervoor dat jouw verhaal boeit.

Een klik en vertrouwen,
vormen de basis

Jouw levensverhaal of bedrijfshistorie verdient het beste van het beste. Ik stem me af op jouw wensen en laat mijn intuïtie spreken. Met volledige aandacht luister ik, ook tussen de regels door. Stel oprechte vragen om tot de kern van jouw verhaal te komen, kruip ‘onder jouw huid’ en verwoord alle informatie tot een objectief en puur verhaal waarin jij je herkent.
Tekstschrijver PuurSan bekijkt op de laptop een levensverhaal vanuit helicopterview

Hoe het werkt

Gratis
kennismaking

We starten met een kennismaking. Simpelweg omdat ik het belangrijk vind dat er een klik is én vertrouwen. We bespreken jouw wensen en bekijken of en hoe ik die voor jou kan invullen.

Informatie & Interview

Heb jij er alle vertrouwen in dat ik jouw persoonlijke verhaal kan verwoorden, dan bevestig je de offerte en mag je aan de slag met voorbereidende taken. Indien gewenst plannen we een of meerdere interviews. Zodra ik alle informatie heb, plan ik mijn pen voor jou vrij.

Tekst & Correctieronde

Jij hebt jouw echte, pure verhaal gedeeld met mij. Tijd om te relaxen. Aan mij de eer om jouw authentieke verhaal te verwoorden. Je ontvangt jouw verhaal ter controle. Elk woord, elke letter heb je gezien, gelezen en gevoeld. Tijdens de correctieronde zetten we de puntjes op de i, zodat jouw verhaal past als een warme jas.

Veel gestelde vragen

Na onze kennismaking en de goedkeuring van de offerte, plannen we een of meerdere interviews. Aan de hand hiervan, verwoord ik jouw verhaal.

In onderling overleg bekijken we of je vooraf iets aanlevert.

Als je de tekst ontvangen hebt, kun je in alle rust bekijken of het klopt en past. Tijdens de correctieronde deel je jouw opmerkingen met me. Ik verwerk ze vakkundig. Wil je nadat de tekst definitief is, nog iets laten aanpassen? Dan betaal je mijn uurtarief of je maakt gebruik van een ontzorgstrippie.

Vooraf ontvang je een offerte. Na goedkeuring start ik in onderling overleg met de werkzaamheden. Er wordt 50% vooraf gefactureerd en 50% achteraf. De betaaltermijn is 14 dagen.

De werkzaamheden worden in onderling overleg ingepland.

Klaar om jouw échte verhaal
tastbaar te maken?