Mijn verhaal

Als kind schreef ik altijd en overal. Met pen en papier in mijn hand, was ik in mijn hum. Het schrijven verwaterde toen ik ouder werd. Ik wilde het namelijk voor iedereen goed doen en daar paste het schrijven niet bij, dacht ik. Schrijven was voor mij zo vanzelfsprekend, dat ik niet zag dat ik hier mijn werk van kon maken. Ik heb het ‘weggeduwd’, ik moest immers een ‘echt vak’ leren.

Ik wilde voldoen aan alle verwachtingen. Altijd, mijn beste beentje voor. Ik was succesvol, maar dat wat ik deed, deed ik niet 100% met mijn hart.
Ik heb een soort sabbatical genomen. Voor het eerst trok ik me niets aan van de reacties van anderen. Sommige vonden het knap, anderen begrepen er niets van. Hard aan mezelf gewerkt, waardoor ik weer mag zijn, wie ik écht ben. En zo ben ik terug bij mijn oude liefde: schrijven.

Iedere dag wil ik mijn oude liefde ‘knuffelen’, dan maakt mijn hart sprongetjes van geluk. Die droom heb ik waargemaakt met PuurSan tekst & beleving. Spannend, een sprong in het diepe, een keiharde zoektocht… Maar nu mag ik iedere dag mijn natuurlijk talent gebruiken en dat voelt heel rijk!

Door de tijd te nemen voor mezelf, even afstand te doen van mijn werk, heel diep te durven gaan om weer bij mijn eigen ik uit te komen; is mij duidelijk geworden dat ik moet doen, waarvoor ik hier ben. Als tekstschrijver ben ik hier om de wereld te verrijken, te inspireren en jouw blik op de wereld te verruimen met de échte verhalen achter de mens. 

Ik ben overtuigd dat ieder mens uniek is. Iedereen is goed zoals die is en heeft zijn persoonlijke verhaal met hoogte- en dieptepunten.
Ik wil jou persoonlijk, als ondernemer of organisatie, in laten zien dat de kracht zit in het persoonlijke verhaal en dat je hiermee impact maakt.

Als je authentiek bent, jouw verhaal durft te delen, vertaal ik met mijn betrokkenheid, inlevingsvermogen en schrijftalent jouw unieke verhaal naar het échte verhaal achter jou als mens, ondernemer of jouw organisatie. Zeker weten dat je impact maakt in de wereld.

Sandra handtekening
Sandra missie

Mijn missie

Mijn missie is meer verdraagzaamheid en begrip creëren in de wereld. Dat doe ik door de échte verhalen achter de mens te schrijven. Ieder mens is uniek en heeft een eigen verhaal, met hoogte- en dieptepunten, die ervoor gezorgd hebben dat je nu bent, wie je bent en waar je voor staat.

“When you talk, you are only repeating what you already know. But if you listen, you may learn something new”. – Dalai Lama

Dat geldt ook voor het échte verhaal achter de mens.

“Als je oordeelt zonder het échte verhaal achter de mens te kennen, geloof je in je eigen waarheid. Als je het échte verhaal achter de mens kent, kun je nieuwe inzichten krijgen en kan er meer begrip en verdraagzaamheid ontstaan”. – Sandra van Eijndt

Aan de hand van de verhalen die ik schrijf, wil ik jouw kijk op de wereld verruimen. Ik ben ervan overtuigd dat een mooiere samenleving ontstaat door interesse in elkaar en durven kijken naar je eigen waarheid. Pas als je het échte verhaal kent, heb je meer begrip voor elkaar en kun je meer van de ander verdragen.

Leuke weetjes

Zwaar verslaafd aan skiën

Met vier prettig gestoorde kippen in de tuin, valt er altijd wat te lachen

In de winter heb ik altijd ijs-voeten

Heel erg hoogtevrees; ogen dicht in enge liften op wintersport. Het is te leuk!

Van een cappuccino op een terras kan ik echt genieten

Mexicaanse voeten in de zomer, hothothot!

Naast de liefde van mijn leven, ben ik verliefd op mijn Italiaanse schone met twee wielen, bee happy!

Dol op reizen; andere culturen leren kennen en genieten van de natuur.