Tekstschrijver PuurSan zit op een stoel, handen onder haar kin, straalt en heeft een nieuwsgierige blik

Sandra

Als kind schreef ik altijd en overal. Met pen en papier in mijn hand, was ik in mijn hum.

Het schrijven verwaterde toen ik ouder werd. Ik wilde het namelijk voor iedereen goed doen en daar paste het schrijven niet bij, dacht ik. 

De ´gewenste´ dans
Opgroeiende met een dominante vader, wilde ik voldoen aan alle verwachtingen. Zijn lat lag hoog. Voor hemzelf, maar ook voor de mensen om hem heen. Jong als ik was, danste ik zo goed mogelijk de ´gewenste´ dans. Onbewust verloor ik meer en meer mezelf.

Het schrijven was voor mij zo vanzelfsprekend, dat ik niet zag dat ik hier mijn werk van kon maken. Ik heb het ´weggeduwd´, ik moest immers een ´echt vak´ leren. In Rotterdam op kamers kwijnde ik het eerste studiejaar weg van heimwee. Uren huilend aan de telefoon met mijn moeder, die steeds weer aangaf dat ik de studie mocht stoppen. De doorzetter in mij zei dan: ‘Ik wil hoe dan ook mijn propedeuse halen’. Het bleef niet bij de propedeuse. Met mijn diploma op zak, rolde ik van de ene baan in de andere. Ik was succesvol, maar dat wat ik deed, deed ik niet 100% met mijn hart.

Ik nam een soort sabbatical.

Van doolhof naar oude liefde
Voor de tweede keer stond ik ´op straat´. Door de verkoop van het bedrijf waarvoor ik werkte, verviel mijn baan. Doorrennen naar een andere job, was de meest makkelijke weg. Maar iets in mij schreeuwde: ‘Stop, stop, stop’.
Ik nam een soort sabbatical. Gooide alles van tafel en begon ‘from scratch’. Alles mocht en alles kon. Dwalend in het doolhof der mogelijkheden, nam ik een energetisch coach in de arm. Niet alleen om mijn toekomst op werkgebied helder te krijgen, maar juist ook om inzichten te krijgen en te leren van gebeurtenissen in mijn leven. Ik wilde mijn les leren van de, op zijn zachtst gezegd, tumultueuze scheiding van mijn ouders, het verbroken contact met mijn vader, het gemis van mijn broer…
Voor het eerst trok ik me niets aan van de reacties van anderen. Sommige vonden het knap, anderen begrepen er niets van. Stap voor stap kwam ik weer terug bij mezelf én bij mijn oude liefde: schrijven.

Rijkdom en kracht
Dankbaar voor mijn levenspad mag ik nu, met PuurSan tekst & beleving, elke dag mijn natuurlijk talent gebruiken en het échte verhaal achter de mens schrijven. Dat voelt heel rijk.
Ik ben overtuigd dat elk mens uniek is en talenten heeft. Iedereen is goed zoals die is en heeft een persoonlijk verhaal met hoogte- en dieptepunten. Daar zit de kracht.

In jouw levenservaring, jouw persoonlijke verhaal, zit zoveel meer dan alleen jouw pad.

Oprechte interesse
Geen mens, geen verhaal, geen wens is hetzelfde. Mijn aanpak staat dan ook volledig in het teken van jou. We maken persoonlijk kennis, gewoon bij jou of mij aan tafel. Een klik én vertrouwen vormen de basis. Vervolgens verwoord ik jouw persoonlijke verhaal; integer, vakkundig en vanuit oprechte interesse. Ik schrijf het, maar het is en blijft jouw verhaal, met jouw woorden.

In jouw levenservaring, jouw persoonlijke verhaal, zit zoveel meer dan alleen jouw pad.
Als jij authentiek bent, jouw verhaal durft te delen, dan zorg ik voor een warm, uitnodigend en impactvol verhaal, zodat jij jouw levenspad kunt omarmen en het als kracht laat stralen.
Dat is wat ik jou persoonlijk, als ondernemer of als organisatie wens.

Tekstschrijver PuurSan zit relaxed op een bankje in de tuin, leest een boek en drinkt thee

Sandra's missie

Mijn missie is meer verdraagzaamheid en begrip creëren in de wereld. Dit doe ik door het échte verhaal achter de mens, integer, vakkundig en vanuit oprechte interesse te verwoorden.
Ieder mens is uniek en heeft een eigen verhaal. Hoogte- en dieptepunten hebben ervoor gezorgd dat je nu bent, wie je bent en waar je voor staat.

“When you talk, you are only repeating what you already know. But if you listen, you may learn something new”. – Dalai Lama

Dat geldt ook voor het échte verhaal achter de mens.

“Als je oordeelt zonder het échte verhaal achter de mens te kennen, geloof je in je eigen waarheid. Als je het échte verhaal achter de mens kent, kun je nieuwe inzichten krijgen en kan er meer begrip en verdraagzaamheid ontstaan”. – Sandra van Eijndt

Aan de hand van de échte verhalen die ik schrijf, wil ik jouw kijk op de wereld verruimen. Ik ben ervan overtuigd dat een mooiere samenleving ontstaat door interesse in elkaar en durven kijken naar je eigen waarheid.

Tekstschrijver PuurSan zittend in de zon, staart voor zich uit en krijgt een inzicht voor een persoonlijk verhaal

Persoonlijke weetjes

Tekstschrijver PuurSan werkt een levensverhaal uit op laptop

Persoonlijke weetjes