Succesverhaal

Irriteer jij je weleens omdat er snel geoordeeld wordt? Over jou persoonlijk, de mensen die je liefhebt of de mensen waar je mee of voor werkt. Simpelweg omdat je ‘anders’ of ziek bent. En dat terwijl jij zoveel mooie dingen ziet gebeuren.


Een sticker, een etiket, een label.
Hoe je het ook noemt…
Ben je ‘anders’, dan wat de ‘norm’ is, krijg je al snel een etiket opgeplakt. Het etiket betekent dat je dingen niet kunt, anders reageert of erger, nooit ‘normaal’ aan de maatschappij kunt deelnemen
Of het nu gaat over mensen met een beperking, een (chronische) aandoening, immigranten, langdurig zieken of over gender en geaardheid. Iedereen is goed zoals die is.
Jij ziet veel goede dingen gebeuren, mooie resultaten worden behaald, maar mensen blijven sceptisch. Herkenbaar? Zet dan succesverhalen in.

Tekstschrijver PuurSan maakt notities tijdens een interview met klant

Het is mijn doel jouw persoonlijke succesverhaal zo te schrijven, dat jij impact maakt in de wereld!

Waarden van succesverhalen:

Succesverhaal of ervaringsverhaal, hoe je het ook noemt, de waarde wordt nog (vaak) onderschat. Succesverhalen inspireren en activeren niet alleen. Voor jouw onderneming is het een krachtig middel om te laten zien dat je doet wat je belooft en waar je in gelooft.

Geen succes, zonder respect

We stemmen af wat jouw specifieke vraag en wens is. Ik adviseer je hoe je de succesverhalen het beste inzet. Zorg voor een warm, uitnodigend en impactvol verhaal. Want net als jij, geloof ik, dat elk mens uniek is en talenten heeft. Het persoonlijke succesverhaal, met hoogte- en dieptepunten, laat zien dat iedereen waardevol is. Overtuig anderen, zonder oordeel. Maak impact én het verschil met het persoonlijk succesverhaal!

Tekstschrijver PuurSan houdt notitieboekjes en visitekaartje vast

Hoe het werkt

Gratis
kennismaking

Allereerst maken we kennis. We kijken of het klikt en of ik jou kan helpen met jouw persoonlijke wensen.

Informatie & Interview

Na het bevestigen van de offerte, plannen we een of meerdere interviews voor het succesverhaal. Indien nodig verzamel je informatie. Zodra ik alle gegevens heb, ga ik aan de slag.

Tekst & Correctieronde

Jouw werk zit erop. Ik ga aan de slag met het succesverhaal. De tekst ontvang je ter controle. Elke letter, elk woord, elke zin krijgt jouw aandacht. Tijdens de correctieronde zetten we de puntjes op de i.

1 succesverhaal

299
ex btw
 • 1 persoonlijk interview (max. 2 uur)
 • uitwerking verhaal in Word
 • 1 correctieronde
 • facturatie achteraf

3 succesverhalen

888
ex btw
 • 3 persoonlijke interviews (max. 2 uur)
 • uitwerking verhaal in Word
 • 1 correctieronde
 • facturatie 50% vooraf, 50% achteraf

5 succesverhalen

1414
ex btw
 • 5 persoonlijke interviews (max. 2 uur)
 • uitwerking verhaal in Word
 • 1 correctieronde
 • facturatie 50% vooraf, 50% achteraf

Zijn deze pakketten niet passend voor jou of heb je vragen, laat het me weten.

Veel gestelde vragen

Na onze kennismaking en de goedkeuring van de offerte, plannen we een of meerdere interviews. Integer en met oprechte interesse stel ik de juiste vragen om tot de kern van jouw verhaal te komen. Aan de hand van jouw antwoorden, verwoord ik het vakkundig naar een objectief, puur verhaal.

In onderling overleg bekijken we of je vooraf iets aanlevert. Dit kan bestaande tekst zijn, hersenspinsels of andere informatie.

Als je de tekst ontvangen hebt, kun je in alle rust bekijken of het klopt en past. Tijdens de correctieronde deel je jouw opmerkingen met me. Ik verwerk ze vakkundig. Wil je nadat de tekst definitief is, nog iets laten aanpassen? Dan betaal je mijn uurtarief of je maakt gebruik van een ontzorgstrippie.

Bij het pakket met 1 succesverhaal ontvang je de factuur achteraf. Bij de overige succesverhaal pakketten wordt 50% vooraf gefactureerd en 50% achteraf.  De betaaltermijn is 14 dagen.

De werkzaamheden worden in onderling overleg ingepland.

Durf jij impact te maken
met jouw succesverhaal?